PREUS 2024

Temporada baixa: (del 3 de Gener al 29 de Febrer)

 • Cap de setmana o 2 nits – 897 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +350 €
 • Setmana sencera (6 nits / 7 dies) – 1.997 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +297 €

Setmana Santa i altres ponts:

 • Cap de setmana o 2 nits – 1497 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +480 €

Temporada mitja: (del 1 de març al 30 de maig, del 30 de setembre al 22 de desembre)

 • Cap de setmana o 2 nits – 1397 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +480 €
 • Setmana sencera (6 nits / 7 dies) – 2.497 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +390 €

Temporada alta: (del 31 de maig al 30 de juny i del 2 de setembre al 29 de setembre)

 • Cap de setmana o 2 nits -1697 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +597 €
 • Setmana sencera (6 nits/7 dies) – 3.897 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +530 €

Temporada Extra: (de l’ 1 de juliol al 1 de setembre) A l’agost l’estada mínima són 3 nits

 • Cap de setmana o 2 nits: 1897€ (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +597€
 • Setmana sencera (6 nits/7 dies) – 3.997 € (entrada a les 19.00h i sortida a les 18.00h) – Nit extra +530 €

Tots aquests preus base són fins a 15 persones.

Llits supletoris: 50€

Per altres situacions, consultar.

La taxa turística no està inclosa


Extres :

 • Servei de Llits Supletoris:
  • Oferim la opció de llits supletoris pel cost de 50€ fins a una setmana (6 nits). Aquest servei proporciona una solució addicional per a aquells que necessitin més places per allotjar-se amb comoditat.
 • Pack Nadó: Bressol i Trona Gratuits
  • Oferim un Pack Nadó que inclou l’ús gratuït d’un bressol i una trona (sota disponibilitat). Estem compromesos a proporcionar comoditats per a totes les edats i assegurar una estada agradable per a tota la família.
 • Servei d’Admissió d’Animals:
  • Admetem animals de companyia amb un suplement de 8 € per dia i animal. Entenem que les mascotes són part de la família, i estem encantats de proporcionar un entorn acollidor per a tots.
 • Servei de Caixa de Llenya:
  • Oferim una caixa de llenya d’aproximadament 30 kg per un cost de 15€. Podeu escollir si la voleu per a la barbacoa (més prima) o si preferiu utilitzar-la per a la llar de foc.
 • Servei de Lloguer de Paeller:
  • El lloguer de paeller té un cost de 15€, que inclou una paella, un fogó i una bombona de gas. És important tenir en compte que aquestes paelles no es poden utilitzar per a la barbacoa.
 • Servei de Lloguer de Tovalloles per a la Piscina:
  • Oferim el servei de lloguer de tovalloles per a la piscina al preu de 4 € per unitat. Aquest servei us proporciona la comoditat d’utilitzar tovalloles específicament destinades per a la piscina.

Serveis addicionals:

 • Cates de vins, maridatges de pernil, formatges, foies
 • Càtering pels teus menjars en grup.
 • Classe de ioga en grup.

Check-in Avançat:

 • Entrar a las 15.00h = +90€
 • Entrar a las 13.00h = +120€
 • Entrar a las 10.00h = +150€

En estades d’1 setmana:

 • Si es vol un joc de roba de llit extra tindrà un cost de 5 € / persona
 • Si es vol un joc de tovalloles extra tindrà un cost de 5 € / persona
 • Si es vol una neteja extra dins de la setmana, tindrà un cost de 200 €.

Condicions generals

La casa es lloga sencera.
La capacitat és de 15 persones amb possibilitat d’afegir llits supletoris o bressols.
Bressols per a menors de 2 anys (gratis). Cal sol·licitar-los amb antelació.
Per a major nombre de persones, consultar.

Equipaments:

La cuina, habitacions i banys estan totalment equipats.
No està permesa la modificació o introducció de mobles i aparells aliens a la casa.
L’inquilí es farà responsable de qualsevol desperfecte que es pugui ocasionar a la casa durant la seva estada. El propietari no es fa responsable de cap objecte de l’ inquilí que es pogués trobar a la casa durant l’estada, ni de la seva pèrdua o desperfecte.

Horaris d’entrada i sortida:

Caps de setmana o 2 nits: L’entrada és a partir de les 18.00 h de la tarda. La sortida serà abans de les 18.00 h.

Setmana sencera (6 nits/7 dies): L’entrada serà 18.00 h i la sortida abans de les 18.00 h.

Oferim la possibilitat d’entrar a la casa al matí o en altres hores segons la disponibilitat, amb un suplement addicional. Aquest servei permet una major flexibilitat en l’horari d’entrada per adaptar-se millor a les vostres necessitats.

Hostes amb mobilitat reduïda:

L’habitatge en planta baixa és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i permet el pas en cadira de rodes. Disposem d’una habitació i bany habilitats per a aquests casos. Si teniu la intenció de venir amb una cadira de rodes, us agrairem que ens ho comuniqueu amb antelació. En aquest cas, procedirem a col·locar la rampa d’entrada, la qual normalment no es troba instal·lada. Agraïm la vostra comunicació prèvia per garantir una estada còmoda i accessible.

Animals de companyia:

Admetem un animal de companyia amb un suplement de 8 euros per cada dia d’estada. Tot i així, en cas d’incidents, accidents o desperfectes, la responsabilitat recaurà sempre en el propietari de l’animal.


Procediment de reserva:
Podeu realitzar les vostres reserves mitjançant la nostra pàgina web o per correu electrònic.

Per formalitzar i confirmar la reserva, és necessari realitzar un pagament inicial del 25% de l’import, mitjançant transferència bancària. La resta de l’import es liquida en el moment de l’arribada a la casa.


Fiança:
S’exigeix als clients 300€ de fiança per 2 nits o cap de setmana, i 400€ si és una estada de més de 2 nits per possibles danys ocasionats en el mobiliari, utensilis o instal·lacions de la casa. Aquesta es tornarà al final de la seva estada, en un màxim de 48h després de la sortida, deduint si fos procedent, el cost de reparació o substitució d’objectes trencats, danyats o absents. 

En cas que durant la vostra estada es produeixi qualsevol incident, us recomanem encaridament que ens ho comuniqueu tan aviat com sigui possible. Això ens permetrà abordar la situació i buscar una solució de manera immediata. La vostra col·laboració i comunicació anticipada són essencials per garantir una estada satisfactòria i prendre les mesures adequades de manera oportuna.

Si s’observen indicis que s’ha incomplert alguna norma, la propietat es reserva el dret de no retornar la fiança.Requisit de Document d’Identitat per al Registre d’hostes:

Per complir amb la normativa vigent, és necessari proporcionar, el dia de l’entrada, el document d’identitat de les persones que es queden a dormir. Aquesta informació és essencial per passar el registre corresponent a les autoritats pertinents, en conformitat amb la llei. Per facilitar aquest procés, utilitzem una aplicació que permet fer l’escaneig del document de manera eficient i segura. Agrairem la vostra col·laboració i comprensió en aquest procediment.


Política d’Anul·lació de Reserva:

El pagament del dipòsit de la reserva no és reembolsable.

No obstant això, en cas que la cancel·lació es realitzi amb una antelació d’almenys 15 dies abans de la data d’entrada, el dipòsit es conservarà per ser descomptat en una futura estada.

Els pagaments totals realitzats per endavant no són reemborsables en cas de cancel·lació.

En el cas que es faci una reserva per a un nombre específic de persones o es reservin extres (com ara serveis addicionals, visites, etc.) i aquests no s’utilitzin o hi hagi una reducció en el nombre de persones, els pagaments corresponents a aquestes persones o extres no seran reemborsables en cas de no ús.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquesta qüestió.


Normes i recomanacions Importants:
 1. Prohibició de Festes Sense Avís: No està permès organitzar festes sense previ avís.
 2. Prohibició de Fumar a l’Interior: Està terminantment prohibit fumar dins de la casa. Disposem de cendrers portàtils i també altres instal·lats a l’exterior per als hostes que desitgin fumar a l’aire lliure
 3. Sense Confeti ni Purpurina: S’ha de respectar la prohibició de tirar confeti o purpurina tan a l’interior com l’exterior.
 4. Decoració amb Responsabilitat: En cas de decorar, tota decoració ha de ser retirada després de l’ús.
 5. Precaució amb Bengales de Pastís: No es recomana portar bengales de pastís, ja que poden activar l’alarma d’incendis pel fum.
 6. Restricció d’Edat: La casa no es lloga a joves de curta edat.
 7. Preservació de Mobles Antics: No està permès moure ni treure mobles antics fora de la casa, ja que són valuosos i apreciats. Així com les cadires de fusta de la cuina.
 8. Altres Mobles: No està permès canviar els mobles de lloc.
  • Agraïm la vostra col·laboració en mantenir la disposició dels mobles tal com estan per garantir un ambient ordenat i còmode per a tots els hostes. Si hi ha alguna necessitat específica, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per trobar una solució adequada.
 9. Neteja i Ordenament: Evitar deixar tovalloles o objectes a la gespa del jardí o de la piscina. Tampoc deixar les taules ni cadires del porxo a l’exterior. A la nit, s’engeguen els aspersors.
 10. Gestió d’Escombraries: Utilitzar el recinte especial per a les escombraries, amb zones per als diferents tipus de residus. No està permès deixar les escombraries a l’habitatge o als voltants.
 11. Estalvi d’Energia i Aigua: Cuidin el consum d’electricitat, d’aigua i de carbó per contribuir a la sostenibilitat. Tanquin sempre bé la porta d’entrada i les finestres en sortir.
 12. Respecte pel Mobiliari i Instal·lacions: Siguin amables amb el mobiliari i les instal·lacions de l’habitatge. Apreciem que tots els hostes gaudeixin d’un ambient còmode i net.

Aquestes normes tenen com a objectiu garantir una estada segura i agradable per a tots els hostes. Agraïm la seva col·laboració i respecte.


Incompliment de les Condicions:

La propietat es reserva el dret d’admissió. Qualsevol incompliment de les normes establertes pot resultar en la cancel·lació immediata de la reserva o estada a la casa, amb l’expulsió immediata dels hostes, sense dret a cap compensació econòmica.


Informació de Seguretat Importat:

Es comunica que l’allotjament està equipat amb 4 càmeres d’alarma amb videovigilància a les façanes exteriors per garantir la seguretat dels hostes i la protecció de la propietat. Aquestes càmeres es troben ubicades estratègicament per supervisar les àrees exteriors de l’allotjament.

Back to top arrow