Què fer...

Ara pots complementar la teva estada a la masia amb uns tractaments de bellesa i benestar, massatges (Thai, Ayurveda, Chakra Stone…)

Si estàs interessat, demanan’s més informació!

 

RUTES GUIADES

A Llagostera s’ofereix la possibilitat de portar a terme visites guiades a diferents indrets del municipi.

Visites guiades al nucli antic
Visites guiades a l’entorn de Llagostera
Visites guiades: Llegendes de Llagostera al nucli antic

Les visites s’ofereixen durant tot l’any i estan adreçades a: escoles, grups i particulars.
Més informació a: Actiescola Tel. 972 80 55 25 www.actiescola.cat

A PROP DE LLAGOSTERA

Llagostera es troba molt a prop dels principals recursos turístics de Girona i de la Costa Brava gaudint de la tranquil·litat i comoditat que li proporciona la seva situació privilegiada de segona línia del mar i de la muntanya i les seves bones comunicacions permeten al visitant de Llagostera gaudir de la proximitat dels millors recursos turístics de la zona.

Can Cateura es troba a 90 km de Barcelona, a 20 km de Girona i a 15km de les millors platges de la Costa Brava.

VIES VERDES

Entre el mar i la muntanya, al peu de les Gavarres i del Massís de Cadiretes, Llagostera i el seu entorn són ideals per practicar el senderisme i l’excursionisme, amb un munt de rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall.

Llagostera és un lloc de pas de la Via Verda que uneix Olot amb Girona i amb la Costa Brava (Ruta del Carrilet), un camí exclusiu per a vianants i cicloturistes, amb un pendent molt suau i accessible.

Precisament l’Oficina de Turisme de l’Estació està situada al pas de la Ruta del Carrilet albergada en l’edifici de l’antiga estació del tren.

La Ruta del Carrilet travessa paratges de gran importància paisatgística, ecològica i cultural.

HÍPICA CAVALL DE MAR

Qualsevol oportunitat es convertirà en una excusa per aprofundir en el món del cavall. Visites escolars, incentius d’empresa, coaching, acomiadaments de solter, aniversaris, etc. Podem preparar l’activitat que necessiteu, amb continguts exclusivament lúdics, amb una part educativa o amb continguts de creixement personal.

Veniu a passar una bona estona mentre establiu l’amistat amb un animal que us durarà tota la vida.

També disposem d’un espai per fer altres activitats.

www.cavalldemar.net/
bicicleta

Activitats guiades amb bicicleta elèctrica i/o segway per a conèixer l’entorn

 

PARCS AQUÀTICS

Als parcs aquàtics Water World i Aquadiver, a la Costa Brava, vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult.

El parc aquàtic Water World es troba a  Lloret de Mar i Aquadiver a Platja d’aro. Són l’espai perfecte per a passar uns dies inoblidables amb la família i els amics.

PARC D’AVENTURA

Jocs per tota la familia i diversió per als més menuts.

Desde tirolines, ponts, lianes, etc..

GOLF

El Club Golf d’Aro – Mas Nou, és un recorregut perfecte per als amants del golf i la natura. A més, és l’únic camp de golf de la Costa Brava amb vistes al mar. La seva ubicació a més de 300 metres sobre el nivell del mar permet al jugador gaudir d’unes meravelloses vistes al mar Mediterrani i la muntanya de l’espai natural protegit del massís de les Gavarres.

Està situat a la Urbanització Golf Costa Brava “La Masia” – Sta Cristina d’Aro.

El Club Golf Costa Brava és un dels més antics de la costa brava, fundats al 1968 i està situat Urbanització Mas Nou, s/n –  Platja d’Aro / Santa Cristina d’Aro.

Golf costa brava