X FESTA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE – 30 set

Ens plau convidar-vos un any més a la Festa de la mobilitat sostenible de Llagostera que es celebra el diumenge dia 30 de setembre dins les activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2018, amb el lema “Combina i mou-te”.

El Grup Excursionista Bell Matí organitza una CAMINADA a les 8:15h al polivalent, fent una ruta per pel veïnats de Creu de Serra i Llobatera.

El Casal Parroquial Llagosterenc organitza una PEDALADA a les 8:30h al polivalent, fent una ruta pel veïnat de Panedes, fins a la Torre dels Moros.

Les rutes són aproximadament de 1,5 hores, aptes per a totes les edats. A la caminada poden venir cotxets, sempre que les rodes estiguin preparades per anar per camins. En la pedalada l’edat dels nens dependrà del costum que tinguin a pedalar. Cal anar ben equipat, amb una bici en condicions i portar casc. En finalitzar, cap a les 10h, hi haurà un esmorzar gratuït per tots els participants davant del polivalent.

Inscripcions al telèfon, contestador i whatsapp: 972 83 17 07 – 608 23 30 20 o el mail mediambient@llagostera.cat (fins el divendres 28/09/18 a les 14h).

A més, de 10 a 11.30h hi hauran el TALLER gratuït d’Actiescola, davant del Polivalent.

Us hi esperem!!!


Més informació sobre mobilitat


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *